Go to Top

Radionica u Zadru

Projekt Implementacija EU Agende za obrazovanje odraslih – četvrta radionica

Četvrta radionica u sklopu projekta Implementacija EU Agende za obrazovanje odraslih održana je u hotelu Kolovare u Zadru, 14. i 15. rujna 2017. godine.

Na dvodnevnoj radionici sudjelovali su članovi projektnog tima, koordinacijske skupine projekta, moderatori, imenovani savjetnici iz Agencije za odgoj i obrazovanje te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, predstavnici ustanova za obrazovanje odraslih, Zajednice ustanova za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Osijeku te Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Radionica je održana pod vodstvom doc. dr. sc. Tihomira Žiljka.
Na početku radionice prisutnima je predstavljen pregled aktivnosti vezan uz prethodno održane radionice, plan rada aktualne radionice te aktivnosti koje će uslijediti do kraja listopada.

Sudionici su radili na dovršetku završnog dokumenta koji će donijeti smjernice za izradu adekvatnih modula osnovnog obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj.

Također, svim sudionicima napomenuto je kako će se završna konferencija, u sklopu spomenutog projekta, održati 16. listopada 2017. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Fotogalerija s radionice