Go to Top

3. COORDINATION MEETING

3. ZAJEDNIČKI KOORDINACIJSKI SASTANAK PREDSTAVNIKA PROJEKTNOG TIMA, MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA, ČLANOVA KOORDINACIJSKE SKUPINE PROJEKTA, MODERATORA I PREDSTAVNIKA AGENCIJE

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja, dana 18. rujna 2017. godine, održan je 3. zajednički koordinacijski sastanak s predstavnicima projektnog tima, predstavnicima Odjela za cjeloživotno učenje Ministarstva znanosti i obrazovanja, članovima koordinacijske skupine projekta, moderatorima i predstavnicima Agencije za odgoj i obrazovanje te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Na završnom sastanku sudionicima su ukratko predstavljeni svi dosadašnji rezultati provedenih aktivnosti projekta, s naglaskom na održanim radionicama na kojima je izrađen prijedlog završnog dokumenta koji će donijeti smjernice za izradu adekvatnih modula osnovnog obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj. Na radionici su sudjelovali moderatori i autori dokumenta koji su ukratko predstavili sam sadržaj istoga.
Sudionicima je najavljena završna međunarodna konferencija projekta koja će se održati 16. listopada 2017. godine u Hotelu Dubrovnik, u Zagrebu.

Photo gallery from workshop